رفتن به محتوای اصلی
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷
.

دسته بندی اخبار

دسته بندی عمومی

لو رفتن اطلاعات شما در فیس‌بوک!

لو رفتن اطلاعات شما در فیس‌بوک!

فیس‌بوک اطلاعات تاریخچه تماس تلفنی و پیام‌کوتاه اندرویدی شما را برای سال‌ها جمع‌آوری کرده است

یک توییت متعلق به دایلن مک‌کی(برنامه‌نویس نیوزلندی) که بیش از ۳۸۰۰۰ ریتوییت را دریافت کرده است نشان می‌دهد که چگونه او اطلاعات یک سالهاش(شامل گزارش کامل از تماس‌های ورودی و خروجی و پیام‌های کوتاه) را در یک آرشیو(به‌صورت یک فایل زیپ) که از فیس‌بوک دانلود کرده است یافت.

فیس‌بوک از چند سال پیش مشغول جمع‌آوری اطلاعات کاربران خود بوده است که حتی پیشتر در رسانه‌ها گزارش شده بود اما در آن زمان موضوع چندان مورد توجه قرار نگرفت.

از زمانیکه فیس‌بوک در تلاش برای مغشوش کردن مباحثات درباره اقدامات به اشتراک‌گذاری اطلاعات پس از رسوایی هفته گذشته کمبریج آنالیتیکا بوده توییت‌های مک‌کی به صورت ویروسی انتشار یافته و مناظرات بی‌پایان حریم‌خصوصی را شدت بخشیده است.

یک سخنگوی فیس‌بوک تشریح کرد از آنجایی که تقریبا تمام سایت‌های شبکه‌های اجتماعی جهت تسهیل ارتباط‌گیری با دوستان و اعضای خانواده طراحی شده‌اند فیس‌بوک مخاطبان کاربران را نیز به همان دلیل آپلود می‌کند.

همان‌گونه که آرز گزارش می‌کند در نسخه‌های قدیمی‌تر اندروید که اجازه‌ها بسیار سخت‌گیرانه‌تر بودند برنامه‌کاربردی فیس‌بوک اجازه دسترسی به مخاطبان را در هنگام نصب می‌گرفت که به شرکت اجازه می‌داد که به‌طور اتوماتیک به اطلاعات تماس و پیام‌کوتاه کاربران دسترسی داشته باشد.

سرانجام گوگل نحوه اجازه‌گیری اندروید را در ورژن ۱۶ ای‌پی‌آی خود با واضح و آشکار‌سازی از طریق اطلاع‌رسانی به کاربران در زمانی‌که هر برنامه‌کاربردی سعی بر گرفتن اجازه از آنها می‌کند تغییر داد.

هر چند برنامه‌نویسان قادر به دور زدن این تغییرات شدند و فیس‌بوک به دسترسی به اطلاعات تماس تلفنی و پیام‌کوتاه کاربران ادامه داد تا اینکه گوگل ورژن ۴.۰ ای‌پی‌آی اندروید خود را در اکتبر سال گذشته رونمایی کرد.

حتی شما نیز می‌توانید اطلاعاتی که این شبکه‌اجتماعی راجع به شما جمع‌آوری کرده است را از طریق رفتن به تنظیمات فیس‌بوک : دانلود کردن یک کپی از اطلاعات فیس بوک خود : شروع آرشیو من چک نمایید.

اگر شما نمی‌خواهید که فیس‌بوک به‌طور مستمر مخاطبان شما را در سرور خود آپلود کند می‌توانید ‌تنظیمات آپلود دائمی برنامه‌کاربردی مسنجر را خاموش کنید. این تغییر می‌تواند تمام مخاطبان آپلود شده قبلی شما را نیز حذف نماید.

 

کاربران فیس‌بوک که از وسیله‌های آیفون استفاده می‌نمایند در حاشیه امن‌تری قرار دارند زیرا iOS هرگز اجازه دسترسی بی‌صدا و مخفیانه به اطلاعات مخاطبان را نداده است.

۴۹